Laddad elektriker sökes till jobb med spänning!

Laddad elektriker sökes till jobb med spänning!

Vill du arbeta på ett stabilt och väletablerat företag med verksamhet som sträcker sig från Gårda till USA och allt däremellan? Är du en glad och social elektriker med hög servicekänsla och ett proffsigt förhållningssätt? Då ska du definitivt läsa vidare! 

Nu söker Elektro-Centralen ytterligare flera serviceelektriker som vill bli en del av vårt härliga gäng! 

Elektro-Centralen – en chockerande trevlig arbetsplats

Om eget ansvar och möjlighet att bygga upp goda och långsiktiga kundrelationer låter bra, då är detta arbetsplatsen för dig. För det är precis vad du får hos oss! Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa våra kunder, nya som gamla, med att serva och utveckla sina elanläggningar. För att glänsa i den här rollen krävs det att du är en social och serviceinriktad person som strävar efter att lära dig mer och utvecklas. Vi kan erbjuda en spännande och varierande arbetsdag då våra kunder är allt från vanliga privatpersoner till Nya Ullevi och Göteborgsoperan. 

Vi på Elektro-Centralen satsar på våra medarbetare då det är viktigt för oss att du trivs på jobbet. Därför erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter inom EC och Instalco, så att du kan växa i din yrkesroll. Vi har en härlig företagskultur som vi är mycket stolta över, vilket resulterar i en lättsam och gemytlig stämning på kontoret. Alla pratar med alla och det är lätt att bli en del i gänget.  Frihet under ansvar och högt i tak är något vi tror stenhårt på. 

Den vi söker - en social och proffsig kollega

Läser du detta tror och hoppas vi att du är en lättsam och social kille eller tjej med en utmärkt servicekänsla och förmåga att ta egna initiativ.  Vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna idéer och förslag, så vi tror att du är både idérik och nyfiken på att lära dig mer och utvecklas. 

Även om det viktigaste för oss såklart är hur du är som person så ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som serviceelektriker. Du behöver även ha minst B-körkort. Slutligen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska. Kan du dessutom ett tredje språk så är du utan tvekan vår drömkandidat! 

Tycker du att detta låter bra? Vi hoppas det! Letar du efter en härlig arbetsplats där du får ta del av många spännande uppdrag, och som satsar på dig som anställd – sök redan idag! 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För ansöka och hela annonsen klicka här